Over ons

Hi! Wat ontzettend leuk dat je onze website bezoekt! Ik ben een enthousiaste, gedreven en ondernemende student HBO Hotel- en Eventmanagement. Tijdens mijn minor Digital Marketing is Bake It ontstaan als project. Wat begon als een hobby is nu uitgegroeid tot een jong bedrijf! Lees hieronder meer over mij!

 

Team Bake It

Over Ons

PNG-afbeelding-9C7F418F7EFF-1

Kiki Bergervoet

Founder en Owner

Hi! Ik ben 20 jaar en laatste jaars student Hotel- en Eventmanagement bij Hogeschool Tio Utrecht. Bakken is mijn grootste hobby en het liefste doe ik dat elke dag. Van cupcakes tot taarten, ik hou van uitdaging in het bakken van de lekkerste creaties. Met onze bakbox wil ik jouw ook inspireren dat bakken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! En dat het op tafel toveren van je eigen taart/ cupcakes niet alleen het lekkerste maar ook het leukste is. Let me inspire you!

Naast bakken fascineerde weddingplanning mijn vanaf jongs af aan. Vorig jaar zomer heb ik 3 maanden in Ibiza gewerkt als Assistent Weddingplanner. En op moment ben ik aan het afstuderen bij weddingplanner House of Luce in Amsterdam.

Ik wens je heel veel bakplezier! 

X Kiki 

0