Nieuws

Samen met Deleukstetaartenshop hebben we een leuke samenwerking opgezet om jou nog meer gemak te kunnen bieden! Bij Deleukstetaartenshop vindt je alles voor het bakken en decoreren van o.a. Taarten & Cupcakes. Gereedschappen zoals bakvormen, cupcake vormpjes, spuitmondjes en de mooiste decoraties voor jouw taart & cupcakes!

Wij zijn al jaren fan van deze fantastische website en daarom hebben wij nu een leuke aanbieding voor al onze klanten! Bestel nu jouw taartbox en/of cupcakebox en ontvang een kortingscode voor Deleukstetaartenshop! Bestel hier de bakvorm of spuitmondje die jij nodig hebt voor het maken van onze taarten & cupcakes. Zonder de deur uit te hoeven heb je alles in huis voor het bakken van jouw bestelde taart en/of cupcakes. Hoe handig!

Neem zeker ook een kijkje op Deleukstetaartenshop en hun social media voor nog meer inspiratie en wij hopen dat we je nog een stukje beter kunnen helpen bij het bakken van de allerlekkerste en allermooiste taart & cupcakes!

X Team Bake It!

*  Na je bestelling ontvang je van ons een lijstje met de gereedschappen (zoals welke afmeting springvorm) die jij in huis moet hebben voor het bakken van jouw bestelde taart en/of cupcakes + de kortingscode voor Deleukstetaartenshop in je mail! *

Artikel bij Baknieuws.nl

29 Januari 2019 heeft Baknieuws een artikel over ons beginnende bedrijf gepubliceerd. Een heel leuk artikel waar we meer vertellen over de start van Bake It en over de boxen. We waarderen het enorm dat bedrijven jonge startende ondernemers een handje willen helpen!

“Op dit moment zijn we bezig met onze minoren voordat we in april gaan Afstuderen van onze HBO opleiding Hotel- en Eventmanagement. Voor onze minor Digital Marketing ontwerpen wij professionele websites. Toen het idee voor Bake It! ontstond, bedachten we hier serieus mee aan de slag te gaan als bedrijf’, vertellen de oprichters van BakeIt! Jiao en Kiki.Denk aan Hello Fresh, maar dan voor taarten & cupcakes. Met een druk op de knop hebben klanten alles in huis en dan bakken maar!” 

Lees het artikel hier

Dankjewel Gertrude voor je artikel, tijd en interesse in ons startende bedrijf!

0